video som måste ses!

RÖR INTE KNAPPEN!

Har lagt upp ännu en förstklassig video (liksom den med Vrabel, den 15 okt nedan) om roten till snart sagt alla problem, penningsystemet, på penningreformsidan. Klicka på knappen ovan.

Från ännu ett långt inlägg på leewanta.bloggproffs.se:

Till sist noterar vi att Sveriges bedrövliga klåpare avser att ändra grundlagen på ett helt subversivt vis, genom att borra in EU medlemskapet i grundlagen, vilket understryker att de arbetar efter diktat främmande för folket och nationens deklarerade intressen. Med tanke på utsikterna och att spelet håller på att rullas upp låter det som ett självmordsuppdrag, av spelare, som i fall de storas vision (för det är var denna propå genetiskt härstammar ifrån) går igenom, kommer att hätskt utmätas av den lokala historien som en sorts förrädare. Sveriges medlemskap i EU i regeringsform (RF) 1 som paragraf 10 antar:
Sverige är medlem i Europeiska unionen. Sverige deltar även inom ramen för Förenta Nationerna och Europarådet samt i andra sammanhang i internationellt samarbete”.
Har ett osynligt imperium byggts över den svenska demokratin och dess former som var vigda åt befolkningen? Köpt skräp från globalisternas inmutade agenter som lyssnar till främmande intressen och tar diktamen? För en handfull dollar? Det finns absolut inget behov av denna bindning för åstadkomma något särskilt, som i DN´s publicerade substanslösa uppkastning sponsrar aktiviteten genom intellektuell förvirring och ideologiskt margarin. Och de som talar i den sponsrade propaganda-artikeln presenterar konceptuella lufthuvuden, som inget vet om den stora, djupa världen och krafter. Det spelar ingen roll för deras okunskap att fem länder i EU är konkursmässiga per kraftfull avsikt. Eller att USA rämnar under samma ursprungskälla till influenserna och designen.

-

Ett svar to “video som måste ses!”

  1. Motvallsbloggen » En lektion i nationalekonomi – se den! Says:

    […] och tack StAn och Koalition för Penningreform för […]


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: