stoppa ändringen av grundlagen!

facebook-grupp – Vi vill inte att Sveriges medlemskap i EU skall skrivas in i grundlagen

”Det finns ett demokratiskt underskott i ett land när varken partier eller massmedia informerar medborgarna om omfattande grundlagsändringar som de planerar att rösta igenom. Då får vi själva ta på oss uppgiften att informera varandra.”

Läs tidningen  God MorgonHÄR

-

Annonser

4 svar to “stoppa ändringen av grundlagen!”

 1. Sverker Says:

  Lite patetiskt att se vanligt folk babbla o grubbla på vilket utav de vanliga partierna de skulle rösta på, när det i själva verket inte har någon som helst betydelse, eftersom just de där vanliga partierna ser till så att de inte har något att säga till om, utan kommer att bli styrt av EU. Alltså utav något som vi inte kan påverka alls. Avancerad variant utav diktatur.
  Gammelmedia kikar jag bara på ibland, för att hålla mig informerad om hur avancerad manipulation dom använder för att hålla folk oinformerade.
  Hälsotecken att deras goja läses av färre o färre.

  • Stan Says:

   Det är sorgligt att se att så många fortfarande är hypnotiserade av överhetens bild av verkligheten, som de kontrollerade medierna villigt befordrar. Jag brukar snabbt kolla igenom Sveriges Radio Ekot varje dag för att se vilket budskap och vilken propaganda oligarkerna vill mata undersåtarna med.
   Det finns ingen gräns för mitt förakt för t.ex. Aftonbladets chef, vad heter han? Jan någonting, Hallengren eller liknande.
   Men det finns intressanta undantag, t.ex. på SvD. Dels hon som var kritisk mot massvaccineringen mot svininfluensan, och så nu Cervenka, som har skrivit flera frispråkiga artiklar om banksystemet – http://www.svd.se/search.do?q=&authorString=Andreas%20Cervenka

 2. jonas Says:

  Snygg bild!


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s