11 okt

Folket bakom bloggen godmorgon-sverige.blogspot.com har gjort en beundransvärd insats och skickat mail till journalister på några av de största nyhetsmedierna i Sverige om detta med grundlagsförändringen. Så nu kan dom inte skylla på att dom inte kände till det, det ser ut som att det utgått påbud från högre ort om att ligga lågt om detta. På samma sätt som det vid den här tiden för ett år sen utgått påbud om att driva tidernas mest aggressiva kampanj för att få svenska folket till vaccinkön.

* * *

EU försöker enträget få in en fot i dörröppningen som ska kunna ge möjlighet att blockera web-sidor. Skriv på upprop mot detta – www.deletion-not-blocking.eu:

I call on Commissioner Malmström to withdraw on her initiative of website blocking.
Instead of employing the same techniques as China and other totalitarian regimes, I call on the European Commission to improve law enforcement cooperation both inside the European Union and with outside partners, to ensure swift deletion of child porn websites as well as an effective and determined prosecution of the perpetrators.

* * *

Utvecklingen mot fascism och polisstat fortsätter i det vi trodde var utvecklade västdemokratier. I Kanada fängslades en aktivist, Alex Hundert, som tydligen förbjudits att deltaga i demonstrationer efter att deltagit i en diskussion på ett universitet! Från g20.torontomobilize.org:

“We are outraged at this ruling. He was speaking at a panel discussion in a university classroom alongside professors, which is clearly not a public demonstration. This is yet another attempt to silence Alex, and is a strong indication of the police’s intent to criminalize ideas, dissent, and effective community organizing.”

Facebook-grupp till stöd för en demonstration mot denna skrämmande utveckling  – THIS is What a Demonstration Looks Like!

* * *

Från leewanta.bloggproffs.se:

Stöd Tyskland i att fäkta bort IMF, de kommer att försöka rota sig i EU med Satan vid rodret. De står alldeles för ensamma i den fighten, precis som de gjorde när man skulle banna naken blankning med mera. Övriga EU uppvisar traditionell ledarlöshet, skriande kompetensbrist och en dysfunktionell byråkrati. Tyskland leder inte bara den ekonomi som finns kvar i EU, de är den enda spelare som i någon mån söker gå emot konventioner som De Stora kastar på blädderläpparna. Tyskland är inte tillräckligt starka, eller enade, i att besegra dem allena, men om den bättre delen av unionen framgångsrikt gör gemensam sak med de Tyskar som ser det egentliga problemet, kan friheter etableras. Och prioriteten är att sparka ut spelarna bakom Fed, WB/IMF, BIS – monoliterna – ur Europa, som dess värre har bundit ECB till sin agenda. Rensa ut all denna finansiella ohyra så kan renässansen komma tillbaka snabbare. Det är ett krig om frihet. Om vi vore så klartänkta som Tyskland borde vara, skulle vi säga ”auf wiedersehen lard!”. Det är exakt samma kriminella ligister som ligger bakom Federal Reserve, de som har designat kollapsen, som IMF et al, så varför någon frivilligt skulle ge dem mandat och diktat, att ta lån och råd ifrån Romare Nero, är helt obegripligt. Inse att den transnationella finanseliten har mutat in hela FN apparaten, för det är skalbolaget – trusten – för deras vision om en ny världsordning. Titta på trusterna, skåda ägarna genom trådarna. …

IMF Article Predicts New World Order –  IMF calls for trillions more in bank bailouts

Webster Tarpley om valutakrig

Michael Hudson är en annan som är trovärdig och mycket kunnig om såna här saker – America’s China Bashing: A Compendium of Junk Economics

* * *

William Engdahl – Al-Qaeda or Al-Tricko? ‘US cries wolf to rev up world for dominance war’

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s