kommentarer

Har skrivit en kommentar till ett inlägg på sverigesradio.se om nedrustningsavtal mellan USA ch Ryssland. Verkar vara något nytt, att man kan skriva kommentarer till fler inlägg än tidigare.

En artikel på globalreserch.ca –  Obama’s Nuclear Surprise – om detta. Tänk vad värdefullt det är med dessa alternativa medier på nätet så att man kan få en propagandafri version av skeenden i världen.

Ytterligare ett exempel från fri media, William Engdahl på russiatoday om läget i det ekonomiska systemet.

Ett inlägg om svininfluensan på sverigesradio.se skulle också behöva lite kommentarer.

-

6 svar to “kommentarer”

  • Stan Says:

   Håller med. Det är nog ingen tvekan om att vårt land utsattes för en attack genom ekonomisk krigföring. Inga länder får sticka ut, stå på egna ben och vara alltför goda exempel.

 1. Sverker Says:

  Lösningen!?

  Norpat detta ifrån en av få människor med ryggrad, d.v.s Birgitta Jónsdóttir ifrån Island

  • Stan Says:

   Låter ju spännande det han säger. Men jag förstår inte riktigt, vad händer om man struntar i sådant som samhället säger åt en att man måste.
   Men jag ställer absolut upp på icke-vålds icke-samarbete mot systemet, något måste göras. Medborgarna är tjänare åt ett ekonomiskt system och ett litet fåtal som skor sig på detta. Frihet, jämlikhet, broderskap! Människor är kapabla att styra sig själva, behöver ingen privilegierad överhet som (miss)sköter den saken.

 2. Sverker Says:

  Som jag fattar det, så är ju hela grejen superlätt. Enskilda människor har inte upprättat nått avtal med nån satans bank för statslån. Det har staten gjort. Då kan dom ju stå för det. Eftersom lakejerna i staten inte kan det, går dom i konken. Avskriv alla fordringar som vid vanlig konkurs. Saken klar!
  Ja men så kan man ju inte göra säger ”vän av ordning”.
  Det kan vi visst det, dessutom måste vi det för skulderna är obetalbara rent matematiskt. Sen är vi inte moraliskt skyldiga till det heller.
  Däremot skall vi enskilt åtala ”utlånanrna” & de som lånat för bedrägeri, ocker, förskingring.
  Hur skulle vi annars göra? Låta dom fortsätta robba våra föräldrar, oss själva, våra barn, deras barn o.s.v tills vi går under?
  Vad väntar vi på? Tomten?


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: