kommentarkommentarer

En kommentar till ett inlägg hos Helena Palena ger en beskrivning som stämmer väl överens med hur jag mer och mer se på nyhetsrapporteringen:

”Numera (sonderar alltid tidningsubrikerna via nätet) tänker jag, okey vad vill de att jag skall vara rädd för/tycka idag då. Media är en propagandamaskin, tack och lov för internet.”

Jag brukar gå in på sr.se för att få en snabb översikt över vad som hänt, men inser i ökad grad att det som serveras är den propaganda som de ljusskygga makter som kontrollerar västvärlden vill få ut, man skapar en beställd verklighet. Det som stått högst upp på beställningslistan efter svininfluensakampanjen och Köpenhamnsmötet tycks vara att lansera Jemen som ett nytt land som måste invaderas. USA var involverad i en attack i Jemen några dagar innan jul, sen inträffade då det som kallas ett misslyckat terrorförsök på ett flygplan på juldagen. Detta har sen på typiskt vis blåsts upp i media, det påminner om vaccinaffären, man kan blåsa upp och skapa i stort sett vilken verklighet som helst från ett litet grundmaterial. Mycket tyder på att terrorförsöket var en falsk, skapad händelse.
Man har nog anledning att befara att fler desperata försök att skapa skräck och oro kan komma, det brukar det göra när ekonomin krisar.
Förutom i Jemen och Iran tycks anträngningar göras för att mucka gräl i Latinamerika:

”Venezuelas president Hugo Chávez säger att han igår beordrade två av landets F16-stridsplan att genskjuta och stoppa amerikanska militärplan som enligt Chávez kränkte Venezuelas luftrum.
Enligt Chávez eskorterade F16-planen de amerikanska planen bort från området, efter att de hade befunnit sig i venezuelanskt luftrum i 15 respektive 19 minuter.

Och här i vår världsdel fortskrider nedmonterandet av den nationella suveräniteten och demokratin, vi kan inte unna oss att sova längre! Arya (yajnacentre.blogspot.com):

”Yes in fact the (hidden) objective behind the formation of the EU is to centralize and to take over complete control over the money supply of sovereign states in Europe through the European Central Bank, which if of course entirely owned and controlled by the same private banksters that control the FED and thus the US.
In fact if you read through the EU constitution ( Treaty of Maastricht ), european states are explicitly forbidden from printing and issuing their own currencies. They MUST “borrow” all of their money from the ECB, thus economically enslaving all hard-working Europeans to the banksters…( as in the US through the FED)
Unfortunately, the vast majority of Europeans do not know this…I wonder how many of them have even read the Treaty…?

del 3 av den videoserie jag tog upp i förra inlägget

Förresten! Det var ett par kommentarer till från Helenas blogg jag fastnade för, dels den här:

”Vad är det hos oss människor som gör att vi ständigt låter oss styras utav en liten krets korrumperade fascister? Vid det här laget borde vi greppat tag om första bästa högaffel och fackla och begett oss till Rosenbad.”

Precis!
Och så en fascinerande sida Josef Boberg tipsade om, mindre skadligt att låta sig hypnotiseras av än mainstreammedia!

-

2 svar to “kommentarkommentarer”

  1. Helena Palena Says:

    Varför inte ge oss en one shot en gång för alla! Nä, men då kan man ju inte klippa fåren om och om igen. Framgent blir det med andra ord många doser eller injections. Var så säker! Otäckt är bara förnamnet.

  2. Josef Boberg Says:

    Apropå MaktHavarnas massmedia = trattmedia (video 2,5 min) – så finns det ju mycket i övrigt att önska – tycker Josef B. 😉


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s