Varning!

Nu har det tydligen utgått påbud om att små barn också ska utsättas för detta obegripliga övergrepp, att injiceras med ett livsfarligt vaccin!
Vaccinskandalen! 250 000 försökskaniner väntar på sin spruta!
Från en kommentar till inlägget hos Helena Palena:

”Du sätter ord på min största rädsla. Vår nu, fyraåriga son, åt ägg första gången som ettåring, blev medvetslös med mycket svåra andingsproblem. Konstaterades extremt äggallergisk. Fick veta att mellan 5-10 procent av alla barn är äggallergiska, vanligtvis växer det bort innan skolåldern. Tänk nu vad som kan hända när man sprutar i detta vaccin, som är odlat i ägg, i små barn…….vad händer med dessa 5-10 procent som är allergiska?”

Med dessa vacciner som bl.a. innehåller skvalen är det ju inte nog med den akuta risken i samband med vaccinerandet. Anders Bruun Laursen: ”Den virkelige autimmunsygdom vil først vise sig måneder senere.”

Men, säger väl då vissa, om det hade varit farligt hade väl inte dessa myndigheternas professorer och experter rekommenderat det! Nej jag vet, man tror ju att det är så, men dom gör det ändå! Vårt samhälle är slut, det har löpt amok. Vad de högst uppe i hierarkin som styr över hela världen har i kikaren är svårt att veta, men agerandet från de längre ner måste väl förklaras med att de sitter fast i ett förnedrande beroende av en anställning!

***

Egentligen förtjänar inte sidor som Aftonbladet och Expressen att ens nämnas, men bara för att ge ett exempel på deras ofattbart lågtstående moral så ta en titt på denna lilla artikel. En kvinna kommer in på akuten mitt i natten och dör någon timme senare, troligen av akut blodförgiftning.
Har de som sätter sitt namn under ett inlägg som detta blivit lovade att hela Sverige kommer att vara utplånat innan denna affär är slut? Hur ska man annars kunna gå runt bland människor utan att kräkas av skam? Eller är namnen påhittade?

-

16 svar to “Varning!”

 1. Helena Palena Says:

  WHO har duktiga lobbyister! Och blir utsatta av mycket duktiga lobbyister. Och det finns ingen journalistisk granskning. Allraminst i Sverige. Allt handlar om pengar.

 2. Anders Says:

  Ett citat från verkligheten.

  ”Frågade just skolsyster om det här. Hon påpekade att det är bra att **** fått sprutan eftersom han förmodligen skulle bli ännu sämre om han fick svinis. Den effekt som sprutan har gett honom visar hur dåligt han skulle tåla influensan allstå.”

  • Anders Says:

   Desto sämre man blir av vaccinet, desto gladare ska man alltså vara för att man har tagit den.

   • Stan Says:

    Sanslöst! Vi är så genomindoktrinerade, och så kan vi förlöjliga primitiva stamfolk för att dom tror på något som för oss framstår som uppåtväggarna!

 3. Anders Says:

  Från Palena Inn
  ”…min bror som jobbar inom sjukvården sa till oss att inte vaccinera oss. Flera av hans (riskzons)patienter har dött eller blivit svårt sjuka inom loppet av timmar efter dom har fått vaccinet. Han har fått strikta order att inte gå ut i media för att då kommer han att förlora sitt jobb och bli åtalad.”

  Med tanke på alla konstiga uttalanden från läkare och annan personal, så måste det ligga ett hårt tryck uppifrån att säga ”rätt” saker om vaccinet och influensan.

  En oerhört skrämmande tanke.

 4. Anders Says:

  Taktik?

  I den här korta artikeln nämns ordet influensa 7 ggr! Trots att det handlade om någon som dött av något helt annat. Det framgår inte av texten om hon hade vaccinerats.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6134557.ab

  • Stan Says:

   Jag kollade artikel, detta måste vara ett rekord i lågtstående moral och stinkande skitjournalistik! Och det säger inte lite.

  • HCA Says:

   ”A small number of people have died after being inoculated against H1N1 pandemic flu, but investigations have shown that the deaths are not due to the vaccines, a senior official at the World Health Organisation said on Nov. 19.”

   Är inte det en naturlig förklaring om det är så att man kan ha en fet lönecheck från de som levererar vaccinet?:
   ”Men flere af WHOs influenzarådgivere er betalt af af de firmaer, der producerer vaccinerne, skriver Information.”

   ”- Man kan ikke rådgive uvildigt, hvis man samtidig er på lønningslisten hos de firmaer, der har gavn af ens rådgivning
   Han mener, at man derfor bør tage WHO’s anbefalinger med et gran salt.”
   http://www.dr.dk/P3/P3Nyheder/2009/11/16/080821.htm

   Det är egentligen inte mycket svårare än att göra som barnen gör i sina pysselböcker: Dra en linje från 1 till 2, från 2 till 3, 3 till 4 osv osv, så har man till slut gjort en figur av alla de nummer som vid en första anblick ser ut att vara utkastade…

   Man behöver heller inte vara konspiratoriskt lagd eller överkritisk, det räcker att veta vad som driver folk i allmänhet.
   Pengar, makt och kontroll…

   Även i vaccin/influensasoppan så går det att dra streck mellan en massa olika punkter. Tyvärr så är inte figuren klar än, men man kan skönja vart det barkar…

   – Baxter´s ”misstag” med smittat vaccin
   – ändrade pandemiregler
   – hemliga vaccinavtal med staten
   – styrt media
   – mörkande om vaccinets biverkningar
   – nyckelpersoner inom WHO som sitter på två stolar
   – gigantiska pengasummor som folket får betala under en finsnakris
   – ansvarsfrihet för läkemedelsföretagen
   – Bildt´s tal under Bilderbergermötet i Maj
   – lakejer som Liliemark och Linde framträder i media
   – politiker håller käften om riskerna med vaccinet
   – WHO slutar ta in korrekta siffror på smitatde redan i juli
   – tvärsäkra påståenden om utbrott vid skolstart blev ingenting
   – sambandet extrem ökning influensafall när vaccinering börjar kontrolleras inte
   – den cyniska inställningen att låta bebisar (1100) utsättas för livsfara iom äggallergirisken
   …..mm.. Finns mer, men nöjer mig där för nu, andra kan fortsätta fylla i ”listan”..

   Utan att veta varför det är som det är, utan man bara ser ATT det är som det är, så ska man ställa sig frågan:
   Är det som mest troligt blir det slutliga resultatet av detta agerande bra eller dåligt för majoriteten?

   • Stan Says:

    Att det handlar om sund välmenande sjukvård och en rimlig reaktion att sätta igång denna kampanjen, och att medierna agerar anständigt, kan man väl inte tycka. Någon hade/har en plan, att det bara handlar om att tjäna pengar tror jag inte på. I bästa fall kanske det handlar om att distrahera folk från att tänka på att byta ekonomiskt system, eller att vaccinerna på längre sikt ska göra folk fördummade (kvicksilvret?), eller allmänt försvaga allmäntillståndet så att man ska bli goda läkemedelskonsumenter. Eller något ännu värre.

 5. Anders Says:

  Finn Fem Fel!!!!! (åtminstone 3)

  Från SVT´s hemsida och text-TV

  ”Fler sjukanmälda med influensa

  Svininfluensan börjar göra bemanningen på arbetsplatserna glesare.
  Sjukanmälningarna steg i förra veckan till den högsta nivån hittills i höst.
  Det så kallade sjukanmälningstalet ökade till fyra procent, enligt statistik från företaget Previa som står för hälsovården för över 80.000 anställda personer över hela landet.
  ”Även om antalet influensadrabbade nu verkar öka snabbt ser vi fortfarande ingen omfattande frånvaro på arbetsplatserna”, skriver Urban Svensson, företagsläkare och medicinskt ledningsansvarig, i ett pressmeddelande från Previa.”

  Facit

  1.Jämför rubriken med innehållet
  2.Jämför första meningen med citatet
  3.Nog brukar Sjukanmälningarna öka så här års. Vad är nyheten?

  Läste på någon annanstans att man nu räknar med att Influensan ”ska” öka bland ungdomar och skolbarn.
  Jag kan inte låta bli att undra om det i sådana fall beror på att dessa grupper precis har vaccinerats.

 6. Anders Says:

  Ursäkta men jag måste bara skriva av mig lite mera.

  Flertalet har en romantisk bild av Läkemedelsindustrin som en godhjärtat rörelse som egentligen bara vill så många människor som möjligt gott. De är med andra ord ”ställda utom rimligt tvivel”.

  Alla känner till att vapenindustrin tillverkar vapen som dödar och skadar människor dvs den är en ganska så ond industri. Alla vet att tobaksindustrin tillverkar tobak, som man nu vet att industrin länge har vetat är farlig för hälsan.

  Dessa två industrigrenar tjänar alltså pengar på att människor lider. Det är inte helt idealiskt om deras produkter dödar alltför många människor för minskar marknaden. Men som tur är finns ju läkemedelsindustrin som motkraft. Eller?

  Läkemedelsindustrin tjänar också pengar på vårat lidande. Om vi skulle bli helt friska så behövs ju inte deras tjänster längre. Det bästa vore väl om vi fortsatte vara sjuka men inte så sjuka att vi alla stryker med, men tillräckligt för att vi ska behöva mer medicin.

  Det kan inte vara så att det är olika sorters människor inom olika industrigrenar. Visst måste samma giriga ondska som finns inom VI och TI finnas inom LI det är ju trots allt det de lever på.

  Folk borde få upp ögonen för vilka krafter som driver denna värld och att Läkemedelsindustrin inte är ett undantag som vi alltid kan lita på i vått och torrt.

  • Stan Says:

   Att WHO var så korrumperat trodde jag inte tidigare, utan att ha tänkt så mycket på det. Nog trodde jag att åtminstone den organisation som skulle ha ett övergripande ansvar för hälsofrågor var oberoende. Men denna organisation, som jag numera har noll i förtroende för, finansieras och kontrolleras alltså av läkemedelsbolagen som i sin tur ägs av samma käcka gossar som äger olje- och vapenbolag mm. Ytterst får de sin makt genom ett oärligt penning- och banksystem som närmast kan liknas vid ett bedrägerisystem. Detta system har inget med demokrati och fri marknad att göra, utan skapar en privilegierad elit som med all tydlighet visat att man helt saknar förmåga att hantera den makt man får på ett sätt som kommer i närheten av något som kan kallas anständighet! Man får hoppas att de kan hitta en väg ut utan att förstöra hela planeten. Sen djävlar! ska vi visa hur man bygger ett människovärdigt samhälle!

 7. CarroBarro Says:

  Svar:
  Att unga är drabbade ses på alla sjukhus runt omkring i Sverige. Du kanske inte har varit på något sjukhus på senaste tiden eller har insikt i hur många unga respektive vuxna som söker och läggs in för konstaterad influensa?

  Jag jobbar inte för myndigheterna, det är ett absurt uttalande och helt baserat på paranoia enligt mig. Jag har skrivit vad jag tycker och tänker. Jag vet att många tycker och tänker annorlunda och det är viktigt att alla inte är av samma åsikt i ämnen eftersom det är det som gör oss till individer.
  Det hade varit otroligt trist och tröttande om alla bara hade nickat och hållt med i allt man säger och tycker. Tycker inte du det själv?

  Hur vet man med säkerhet att det är vaccinet som bidragit till dödsfallen? Har du någon fakta som är vetenskapligt bevisad som säger att det är just pga det och inte på grund av andra omständigheter och p.g.a. att patienterna tillhör någon riskgrupp? Det skulle vara intressant att läsa.
  Jag vet att treåringen har gått bort – det är tragiskt. Det är också tragiskt att hans föräldrar inte gick och vaccinerade honom fast att han tillhörde en riskgrupp.
  Har du läst på smittskyddsinsitutet och sett de veckobaserade rapporterna?
  Tack för dina åsikter 🙂

  • Stan Says:

   OK, förlåt för mitt absurda uttalande! Det är kanske absurt i ditt fall, men det förekommer en mycket obehaglig censur på nätet av uppgifter och åsikter om vaccineringarna som avviker från överhetens, jag tänker särskilt på kommentarerna under tidningarnas propagandaartiklar.

   Nej, jag vet inte hur många unga som läggs in på sjukhusen. Det hemska är att jag tror inte på nånting som sägs i medierna längre, särskilt när det gäller svininfluensan. Som jag ser det har det varit bluff och lögner hela vägen. Tänk om det kommer en farlig smitta framöver, man vet inte vad man ska tro, det är kanske lögn det också! Vi kan inte ha ett samhälle som byggs på lögner.

   Jag skulle vara glad om du som sjukvårdare bara kunde reflektera över detta att så många dött som vaccinerats.
   Särskilt om det är så som man kan misstänka att dödsfall tystas ner och döljs, då är det riktigt otäckt. Även om det bara är det antal som man redovisat, 9, så är det helt orimligt att fler ska dö av behandlingen än av det som man behandlar mot! Myndigheterna avfärdar alltid dödsfallen efter vaccineringar och säger att de måste bero på något annat. Detta med influensavacciner handlar mer om vidskepelse än om vetenskap.

   Smittskyddsinstitutet är enligt min mening inte värt något förtroende, det kan vara manipulerade uppgifter de levererar. T.ex. så kanske man uppskattar hur många som har H1N1 från hur många som har influensaliknande symptom, man kan vänta sig vad som helst från dem efter vad som hänt i år.
   Man agerar inte efter några sunda hälsovårdande principer. Man har fått order högt uppifrån om att helst alla ska injiceras, vad man egentligen är ute efter kan man spekulera om.
   Som jag ser det måste den gamla dogmatiska läkemedelsbolagsstyrda sjukvården vara slut i och med denna skandal. Hoppas att du kan vara en av de som bygger upp en ny som bygger på fri vetenskap som inte är bakbunden av ekonomiska omoraliska makter.

 8. HCA Says:

  CarroBarro: Gjorde om lite av det du skrev..

  ”Hur vet man med säkerhet att det är influensan som bidragit och/eller orsakat dödsfallen? Har du någon fakta som är vetenskapligt bevisad som säger att det är just pga det och inte på grund av andra omständigheter och p.g.a. att patienterna tillhör någon riskgrupp?”

  Jag försöker få var och en att se hur det egentligen ligger till.
  Ett dödsfall där personen varit sjuk i Nya influensan basuneras ut med svarta rubriker som: ”XX DÖDSFALLET I SVININFLUENSAN”
  Skit samma att personen var svårt cancersjuk eller hade en svår kronisk sjukdom. Ta inte i beaktande att hjärtinfarkter var dödsorsaken eller att flera inte fått vård trots att de sökt det kanske flera gånger (treåriga Simon t.ex).

  Ja, de var smittade.
  Men hade de klarat sig om de haft en säsongsflunsa? Vinterkräksjukan? Kraftig förkylning?
  Ingen vet… Men det står klart att ingen av dem ENBART haft Nya influensan som BARA kan vara skyldig..

  Exakt samma resonemang bör då gälla för vaccinet.
  Ovanliga och/eller kraftiga biverkningar skall med automatik då tas som en effekt av enbart vaccinet, och vaccinet skall vara ensamt skyldig.
  Men så är det inte, utan man tittar på en massa olika bidragande orsaker som underliggande sjukdomar, ålder, sjukdomshistorik och den alltid närvarande slumpen.
  Eller som den toatalt idiotiska kommentaren från en på Smittsskyddinsitutet (har jag för mig det var):
  ”De dog av döden helt enkelt”..

  Jag hoppas du ser att det är en grotesk skillnad på hur man ser på vaccin vs influensa, och dess olika ”biverkningar”.
  Läkemedelsverket hade ju i senaste rapporten, den kompletta som jag kommit över, med sex fall av Mors Subita. Eftersom du är i vården, så kanske du vet att Mors Subita betyder plötslig död. Vart läser du om den rapporten i media? Varför är de inte med i deras officiella rapport?
  Två missfall och en prematurbörd fanns också med i denna biverkningsrapport.

  Rapporten gäller enbart de som vården rapporterat in, och inte de som man kan lämna in online privat.
  Enligt min källa så är det nu långt över tusen rapporter som kommit in på det viset.
  Betänk då också att biverkningar listade som mycket vanliga eller vanliga EJ öht tas upp i dessa rapporter ifall det inte även finns en allvarligare biverkning med.

  Enligt källan så står koden ”05” i rapporten för avliden. Den koden finns på de sex fallen med Mors Subita, men även på ytterliagare tre st som inte är med i förteckningen över de som är med som Mors Subita…

  Mao, mellan 090901-091110 så är det högst möjligt att NIO dödsfall är rapporterade som biverkningar av vaccinet, samt två missfall och en prematurbörd.
  Läkemedelsverket säger själva att det är tre st från denna rapporten, som de undersöker samtidigt med de FEM fall de hade sedan tidigare.

  Sen att du mer eller mindre skjuter över skulden på treåringens föräldrar, att de inte vaccinerade pojken, måste jag säga är ett väldigt cyniskt uttalande.
  Har du kollat så det fanns vaccin för pojken?
  Kunde han ta det? Han hade ju en muskelsjukdom t.ex…
  Han var sjuk en längre tid, då ska man inte heller vaccinera…
  Vet du om han var äggallergiker?

  Det som dödade pojken var INTE flunsan, utan vården.
  Att skicka hem ett barn som inte druckit på fem dagar måste fan vara kriminellt!

  Just detta att man skickar hem vårdsökande som sedan avlider verkar ju vara en framgångsrik taktik.
  Nu är jag väldigt cynisk, men det kanske är enda sättet för dem att få verkliga dödsfall för flunsan….


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s