Salbuchi – dags för mobilisering

En lämplig fortsättning på mitt förra inlägg är en ny video med Adrian Salbuchi.
Om den dolda makthavaren, västs ayatollor, som är ett hot mot hela världen. Den makt de flesta inte tar med i beräkningen dels därför att man är hypnotiserad av massmediernas falska bild, och dels därför att man är rädd för de etiketter maktens agenter kommer rusande med så fort någon börjar tala om något betydelsefullt.

Denna makt är inte synonym med USA, även om den kontrollerar USA och dess armé. Den representerar snarare vad man kan kalla det brittiska systemet, att det är privata bankirer som kontrollerar ett lands penningmängd och därmed har den verkliga makten över ett land. Ett sundare alternativ skulle vara det amerikanska systemet, ett som tjänar befolkningens välstånd och inte en liten privilegierad elit, enligt bl.a. Ellen Brown, ett avsnitt ur hennes bok om detta HÄR. Kärnan i detta är att staten ska ha ensamrätten att skapa och ge ut nya pengar, något så enkelt och självklart att de flesta tror att det är så det är nu. Men det är detta bedrägeri hela denna gigantiska organisation är byggd på. Den organisation som nu hotar inte bara de länder den inte kontrollerar, som Iran, Venezuela och Ryssland, utan även befolkningarna i västländerna. Mest akut och direkt genom massvaccineringarna, och även genom att man kontrollerar och missköter ekonomin, som har direkt betydelse för de flesta.

Salbuchi:
WAR is being waged against We, The People on the political, economic, financial, cultural, technological, social, media Fronts.
PSYWAR – Psychological War – IS THE MOTHER OF ALL WARS…

Del 2


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: