HAARP

Jag har kopierat in en kommentar från Anna om något som kallas för HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program – ett vapen som med elektromagnetiska vågor ska kunna orsaka jordbävningar! Hon nämner också den globala uppvärmingen vilket är något som jag inte har tvivlat på, dels har miljörörelsen talat om det så länge jag minns och de som styr västvärlden, det mäktiga väktarrådet, västs ayatollor, är väl samma intressen som äger t.ex. oljebolagen. Men jag märker att jag har börjat tvivla på även detta, just därför att massmedierna, även public service som man trodde var någorlunda seriösa, verkar genomkurrupta. När man inte ens kan lita på public service-medierna när det gäller sådana saker som åtgärder vi gemensamt måste vidta för att inte förstöra miljön därför att medierna är styrda av andra intressen än ett allmänintresse, då är det verkligen ett tecken på att vi har allvarlig röta i vårt samhällsbygge! Det måste restaureras från grunden!!

Anna 2 aug:

Det är verkligen alarmerande att klimatdebatten inte inkluderar någon som helst debatt om haarp. Ingenting. Vi antas köpa alla de “expert”-utlåtande som levereras rakt av. Alldeles tyst är det i mainstreammedia.
Allmänheten ska tydligen inget få veta någonting om haarp. Att det är ett vapen som bland annat kan orsaka, citat: …”Electromagnetic waves can cause earthquakes or tidal waves”. ( Europa Parlamentet, ur dokumentet: Background information : 09-02-98) (Dvs. innan kriget mot terrorismen förklarades, därefter har det varit locket på och unionen har också sedan dess antagit en helt annan form än vad den tidigare hade, länk finns i slutet av inlägget).

Hur många människor kommer att få sätta livet till i detta väder- experiment?
Varför är alltför många människor fortfarande alltför godtrogna?

De klimatforskare som framhålls i debatten är alltför ofta lika blinda som de sk. ekonomiska experterna som fått komma till tals och härja runt i gammelmedia. Man kan slå sig i backen på att det mesta som sållas fram och släpps in i tidningarna är noga utvalt.

Vår självutnämnda elit, våra makthavare, den globala makteliten som allt mer och mer tenderar att dra åt det fascistiska hållet framhåller tillsammans med dess hantlangare bestämt att jorden är överbefolkad och att detta i sig själv utgör en fara för jorden. Bara det här att kossorna släpper sig och att människorna andas är tydligen jättefarligt för miljön.

Eliten och dess underhuggare har kapat den viktiga miljörörelse som tidigare bedrivits av gräsrötter och eliten utnyttjar nu aktivt miljö- debatten för att gagna sina egna syften.

Att mörka haarp samtidigt som man pratar om klimatförändringar är under all kritik. Vem tror ett enda ord på vad våra ärade självutnämnda damer och herrar propagerar för?
Det skulle inte förvåna mig om haarp är ännu en dold strategi för befolkningsreducering.

Länk:
Europa Parlamentet:
“Background information : 09-02-98
The HAARP project and non-lethal weapons.
Experts alarmed – public debate needed”.
http://www.europarl.europa.eu/press/sdp/backg/en/1998/b980209.htm

fler länkar:
“CLIMATE CHANGE WAR OR GEOPHYSICS?”
http://translate.google.com/translate?hl=es&ie=UTF8&sl=es&tl=en&u=http://elproyectomatriz.wordpress.com/2008/06/30/%25C2%25BFcambio-climatico-o-guerra-geofisica-ii/

Och här, Aftonbladets onyanserade propaganda- matrial, som de till och med puffar för ska laddas ned till skolorna ( tar lite tid att ladda ned, jag tvivlar inte på att alla de där scenarierna kan inträffa, men frågan är bara varför de inträffar, har haarp möjligtvis ett “litet” finger med i spelet?):
http://wwwc.aftonbladet.se/klimathotet/fran_tidningen/pdf/klimathotet1-23.pdf
http://wwwc.aftonbladet.se/klimathotet/fran_tidningen/pdf/klimathotet1-23.pdf

***

På tal om att orsaka jordbävning så kommer jag att tänka på ett videoklipp där en kanadensisk journalist boende i Japan påstår att sådant kan ske. Detta är ett kort klipp från en 38 min lång video med en intervju med en av de som brukar pekas ut som en av vad jag kallar västs ayatollor. Journalisten berättar att han efter att ha konfronterat en hög japansk regeringsföreträdare med känsliga uppgifter nästa dag blir kontaktad av någon som presenterar sig som yrkesmördare. Denna förklarar att journalisten antingen kan fortsätta som vanligt och dö vid 46 års ålder eller kan han välja att bli medlem i en organisation som erbjuds. Detta kan ju förklara hur man kan ha sådan vattentät koll på alla betydelsefulla politiker. I detta korta klipp, från november 2007, får David Rockefeller frågan vad han tycker om Ron Pauls förslag att sätta FED under regeringens kontroll. Hans pustar och verkar besvärad och inte helt tänd på idén.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s